makarska

Макарска ривиера

ХОТЕЛ НЕУМ ***

НЕУМ е хотел кој што е лоциран на 100 м. од плажа, сопствен паркинг со надоплата, ресторан, бар, ТВ сала, фризерница, надворешен базен, ноќен клуб, диско клуб, пинг понг сала, билијард. Собите се опремени со купатило и телефон.
Апартманите располагаат со тоалет, тераса морска страна, сателитска ТВ.

Соба
ПП

01.01. – 11.06.
10.09. – 31.12.

11.06. – 25.06.
27.08. – 10.09.

25.06. – 09.07.
20.08. – 27.08.


09.07. – 20.08.

1/2 + 1
море


30 евра


35 евра


40 евра

44 евра

 

 

 

 

 

Цените се за престој од минимуум 5 дена и повеќе.

ПОПУСТИ:
- Трето возрасно лице во соба 1/3................................................- 20 %
- Дете од 0 до 3 години .................................................................– бесплатно
- Дете од 3 до 7 години во соба 1/2  со еден возрасен...............- 50 %
- Дете од 3 до 7 години во соба 1/3 со двајца возрасни.............- 50 %
- Дете од 7 до 12 години на сопствено легло...............................- 30 %

 

ХОТЕЛ НИМФА ***

ЖИВОГОШЧЕ е хотел со локација на сама плажа, сопствен паркинг, ресторан, менувачница, бар, салон и тераса за приеми и коктели, базен. Собите се опремени со тоалет, клима, балкон морска страна, сателитска ТВ.

Соба се вклучено

15.04. – 07.05.
24.09. – 29.10.

07.05. – 28.05.
10.09. – 24.09.

28.05. – 02.07.
27.08. – 10.09.


02.07. – 27.08.

1/2 + 1

35 евра

49 евра

60 евра

80 евра

1/4 + 1

34 евра

44 евра

56 евра

70 евра

Цените за престој од минимум престој 3 дена и повеќе

ПОПУСТИ:
- Дете до 7 години ......................................................................... бесплатно
- Дете од 7 до 12 години ............................................................... – 50 %
- Престој помалку од 3 дена со доплата од ................................ + 30%

 

ХОТЕЛ ПУНТА ***

- ИГРАНЕ е лоциран на сама плажа, на 150 м. од центар.


Соба се вклучено

15.04. – 07.05.

24.09. – 29.10.

07.05. – 28.05
10.09. – 24.09.

28.05. – 02.07.
27.08. – 10.09.


02.07. – 27.08

1/2 + 1

морска страна


35 евра


44 евра


55 евра


66 евра

1/2 + 1
парк страна


30 евра


40 евра


50 евра


62 евра


ПОПУСТИ:
- Дете до 7 години со двајца возрасни............ бесплатно
- Дете од 7 до 12 години..................................- 50 %
- Трето возрасно лице.....................................- 30 %
- Престој помалклу од 3 дена доплата..........+ 30 %